Avskedsfest

Förra helgen hade jag och mina vänner en liten avskedsfest för mig hemma hos min kompis Sanna. Egentligen var det mest en vanlig fest, fast min sista tillsammans med dem innan jag flyttar. Dock hade de skrivit en jättegullig och rolig dikt till mig och gav mig några "kuponger" eller vad man ska kalla det som jag får använda. Tyvärr har jag inte lappen här men det var till exempel "sushikväll" med på den, så vi ska göra sushi tillsammans någon gång. Så mysigt!

Kvällen var väldigt rolig, även om den kanske slutade lite oväntat haha. Kommer sakna att få träffa dessa kompisar varje vecka!

 

Sista dagarna i Linköping

Hello! Dags att skriva något igen kanske. Jag som skulle "börja blogga igen" när jag flyttade till Linköping. Hur många inlägg skrev jag? Tre? Jaja. Nu blev jag sugen på att skriva ett inlägg i alla fall.

Jag flyttar alltså hem till Jönköping nu i helgen. Var inte Linköping något för mig? Jo och nej. Jo för att jag trivdes med utbildningen och för att jag träffade massa fina fina vänner. Nej för att jag har Anton hemma i Jönköping, och utbildningen finns ju faktiskt där med. Kompisarna i Linköping får jag åka och hälsa på och de har sagt att jag får bo hos dem när jag kommer så det blir inga problem!

Jag och Anton ska flytta ihop nu och det ser jag fram emot SÅ mycket. Tänk att få vara med den man tycker om varenda dag? Fantastiskt. Ska bli jättekul att flytta in i vår nya lägenhet som vi ska hyra. Det är en trea på 85 kvadratmeter så vi har mycket plats att fylla med saker. Vi vet redan precis hur vi vill ha vardagsrummet och jag vet hur gästrummet ska se ut så nu hoppas jag bara att vi kan få det så fint som vi tänker oss. Vårat sovrum kommer vi inte ihåg exakt hur det såg ut, så det är lite svårt att tänka sig hur man ska möblera det, men det ordnar sig när vi väl flyttar in. Det är mer än en månad kvar tills vi får tillträde så jag ska bo i Antons lägenhet tills det är dags.

Idag har jag suttit och pluggat en hel del, för jag har min sista tenta på Linköpings universitet imorgon. Ska bli så skönt att komma iväg från plugget ett tag. Jag har ju gått i skolan ett år längre än de flesta (i och med året i Spanien) och sen valde jag att börja plugga på högskolan direkt, vilket har gjort att jag är rätt så trött på det nu. Så nu ska jag njuta av att bara jobba och ha pengar i mer än ett halvår innan jag börjar plugga igen i Jönköping. Om jag får ett jobb vill säga, men det får jag förhoppningsvis. Haha...

Puss puss vi kanske hörs någongång snart igen. 


Tre bilder från när jag gick till campus innan idag för att skriva ut lite papper. Så magiskt! 

RSS 2.0