Neonkravall

 Hola! Nu sitter jag på bussen på väg hem till Linköping. Jag har varit i Bankeryd/Jönköping igår och idag med Anton. Igår när jag kom hem till honom var vi båda så trötta så vi somnade direkt och sov i ungefär fyra timmar... Sen gick vi upp och åkte till stan och köpte godis. Sedan vidare till Antons föräldrar där vi badade jacuzzi. Så mysigt! Idag har vi ätit frukostbuffé på condeco innan vi skulle på visning av en lägenhet! Det var spännande! Nu är jag alltså på väg hem för jag ska köa för biljetter till nästa helgs fest. Vi ska sitta ungefär fyra timmar innan biljetterna släpps så vi får hoppas att det blir en bra fest haha. Fast jag ska inte klaga för de som köade till festen i fredags satt i tio timmar. 
 
Festen i fredags hade temat neon så vi målade ansiktena och armarna i neonfärg. Kvällen började med en rolig förfest hos en kompis och sedan cyklade vi till campus där festen höll till. Jäkla kul alltså. Mycket dans men även lite twister haha. De hade ett rum med en twistermatta så jag och en kompis spelade det ett tag med några andra och det var skoj. Kvällen avslutades med cheeseburgers på McDonalds. Värt! 
 
 

Vanlig dag i Linkan

Halli hallå! Det var då inte lätt att hålla igång den här bloggen. Men det är så det kommer bli förmodligen, ett inlägg varannan vecka. Hur som helst!

Idag har varit en ganska vanlig dag. Jag satte väckarklockan på åtta, men låg kvar i en timme och halvsov innan jag gick upp och duschade. Därefter kollade jag på senaste avsnittet av Paradise Hotel (ja jag kollar detta året med haha) och lite serier på Netflix och sedan åt jag frukost/lunch och cyklade till skolan. Jag hade bara ett seminarium idag, vilket är på två timmar så det var skönt. Idag hade vi förberett förklaringar till olika begrepp inom utvecklingspsykologin som vi skulle berätta för övriga i vår grupp. När seminariet var klart vid klockan tre gick jag till biblioteket på campus och pluggade. Det finns en "lässal" där med massa skrivbord i som man kan sitta vid och plugga och det bästa med den salen är att det ska vara helt tyst, man får inte prata där inne. Det passar mig perfekt, då jag tycker att det är mycket lättare att koncentrera sig om det inte finns något som helst annat som kan distrahera en. Där inne satt jag och läste i hela tre timmar (stolt ja) innan jag åkte hem och lagade middag och diskade all min disk jag hade samlat på mig under de senaste dagarna hehe. Nu ligger jag nedbäddad i sängen och har precis skypat med Anton, och ska snart sätta på Netflix igen.


Byggnaden vi var i idag, Key-huset


Den här bilden är tagen lite efter sju när jag åkte hem men tidigare under dagarna är det helt PROPPfullt med cyklar längs hela campus. Alla studenter cyklar i den här staden


Juste sen har jag klippt mig med. Gjorde det förra helgen och det fick bli en lite större förändring denna gången. Slingade håret så det blev ganska mycket ljusare, och så klippte jag av ca tio centimeter. Kul!

Tack för mig vi hörs en annan dag!

RSS 2.0