Lissie


Min lilla Lisa börjar bli så stor nu! Men lika söt fortfarande förstås. Puss!

Skolfoto


I torsdags tog vi skolfoto och jag sitter näst längst till vänster på den nedersta raden
 
Vi kemielever har en förening som heter Winges Togaförening (WTF) och jag var även med på det fotot, hehe...

Som jag skrev igår har jag alltså börjat i en ny klass nu efter att jag kom hem från Spanien! Jag skulle säga att den är väldigt bra och jag trivs utmärkt, både med klasskompisar och lärare. Självklart är det lite svårt att bara komma in ny i en klass som redan har gått två år tillsammans och alla redan känner varandra men det funkar.

Skolarbetet har kommit igång rejält och jag har minst två prov eller inlämningar i veckan, vilket inte är jättekul. Denna veckan var det matte- och kemiprov, nästa vecka ska jag ha två av delproven för att tenta av spanskan (läsförståelse och uppsats) och även samhällsprov, och veckan därpå är det fysikprov och så har vi en stor inlämningsuppgift i svenska. Man behöver ju aldrig fundera över vad man ska göra i alla fall (plugga!).

Snart är det i alla fall dags för höstlov och DET ser jag fram emot väldigt mycket för jag ska för första gången i mitt liv åka till USA! Jag ska hälsa på min kompis Fanny som är au pair där och det ska bli alldeles fantastiskt roligt. Vi ska bland annat se på amerikansk fotboll, besöka fängelset Alcatraz, shoppa och fira Halloween!!! Tänk att fira Halloween i USA, där de verkligen går in för den högtiden. Det ska bli så kul! 

Ny klass, nytt hus

Man skulle kunna tro att jag bara kom hem till Sverige och så var allting som vanligt igen, och visst var det så på vissa sätt men det är även många förändringar som har kommit nu efteråt. Det mest självklara är ju att jag inte längre går i samma klass som förrut. Den gamla klassen har tagit studenten (studentdagen var den värsta under hela året i Spanien) och nu går jag i trean med de som är ett år yngre. Kan meddela att det inte är så stor skillnad på 96:or och 95:or, men visst känns det konstigt att en av mina nya kompisar precis fyllde 18 och jag "snart" fyller 20.

En annan stor förändring är att min familj har flyttat. Hann bo precis tre månader i vårat gamla hus innan vi flyttade så det var okej, och jag trivs faktiskt på det nya stället också även om det är mycket mindre. Jag dammade av kameran och tog ett par bilder på hur mitt rum ser ut hittills.


RSS 2.0