Tillbaka i skolan

Tjohoo en ny bakgrund på min selfie, ehehe!

Nu kanske ni vill att jag ska skriva lite om mitt jullov och allt som hände då och det ska jag men det kommer senare i veckan. Redan imorgon kommer det faktiskt ett inlägg om min julafton. Nu vill jag bara skriva en liten kortis om min dag.
 
Idag var alltså första dagen i skolan för spanjorerna, och förstås för mig. Jag var så sjukt nervös igårkväll så jag kunde inte sova, haha. Varför då, undrar ni nu. Du har ju gått i den skolan i mer än tre månader nu, det är väl inget konstigt att gå tillbaka? Nej det kan man ju tänka MEN nu är det ju så att mina underbara vänner som jag hängde med från att jag gick in i skolan varenda dag tills det att jag gick ut har ju åkt hem till sina länder. Och kvar är jag. Själv. Men det har jag ju tjatat om så mycket nu så det vet ni ju redan.

På morgonen när jag kom dit möttes jag av rektorn och kontaktpersonen som frågade lite om jag har haft ett bra lov osv. Sen till första lektionen som var spanska. Där satt jag med min Spanska 5-bok ett tag men uppgifterna är så dryga och tar bara lång tid att göra utan att man faktiskt lär sig särskilt mycket så det var tråkigt.

Sen hade jag fysik, som jag inte har något att säga om. Vidare håltimma. Själv. Haha. Men satt med min matte 4-bok från Sverige och räknade. Jag vet inte om jag har skrivit det men jag funderar på att plugga på den matten här och sedan tenta av det när jag kommer hem. Min pappa skickade boken på posten. Har för övrigt inte fått så mycket gjort på en håltimma som jag fick idag sen jag kom hit. Vi gjorde nämligen aldrig något vettigt innan när vi var flera. Följande lektion var engelska och det vet ni ju hur mycket jag tycker om. Inte. Så jag satt med matten där med. Sista lektionen för dagen var kemi och har inget att säga om det heller, förutom att jag gillar min kemilärare supermycket. Önskar att alla lärare var som honom!

Skoldagen i sig var väl helt okej i allmänhet. Är tacksam för att det finns de som vet att jag saknar mina vänner och kommer fram och pratar med mig även om jag inte har varit särskilt social med dem de senaste månaderna. På rasten stod jag och pratade med amerikanren. Hon är härlig hon. Det kändes dock märkligt att prata engelska igen.

I eftermiddag ska jag och min värdmamma åka till stan och byta något som jag fick av de tre vise männen igår, och nu ska jag försöka mig på att skriva ett tidsinställt inlägg, haha. Puss och kram!

Kommentarer
Postat av: Mamma

Nu får du välja ut några som du vill ha som kompisar i vår.

Svar: Hehe jo om det vore så lätt...
Tilda Alnervik

2014-01-07 @ 20:29:17
Postat av: Fanny

oh, jag ser en bild på mig och Sofia!! :O haha Bra att du uppdaterar bloggen igen!! ;)

Svar: Hehe japp! :)
Tilda Alnervik

2014-01-08 @ 16:34:18
Postat av: Pappa

What!! Kom de tre vise männen med fel gejje? Ingen mattebok där inte ;) Kram

Svar: Nej precis, de kan inte saken lika bra som tomten. ;)
Tilda Alnervik

2014-01-10 @ 10:08:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0