Helt vanlig onsdag

Två random bilder från Agullent där vi var i helgen.

Hej! Varför varför varför går jag alltid och lägger mig så sent här nere? Trött hela tiden. Idag har jag sovit siesta i tre timmar. Måste börja lägga mig tidigare.

Skolan var skön idag. Går mellan 9 och 13 på onsdagar och en av timmarna är ett hål. På matten får jag göra vilka uppgifter jag vill egentligen vilket är skönt. Det har även blivit kul nu för eftersom jag får välja tar jag ju sånt jag förstår mer eller mindre. Jag hoppas att matriser (det vi jobbar med här) kommer i kursen Mattespecialisering (mattekursen efter Matte 5) sen i trean för då kan jag ju redan det lite grann. På fysiken förstår jag ingenting och jag försöker inte göra det heller. I kemi förstod jag lite mer idag än tidigare så det var ju bra. Ska plugga lite nu tänkte jag.

Ha det bra kram!

Kommentarer
Postat av: Pappa

En helt vanligt onsdag ser underbar ut i Spanien :)

2013-11-06 @ 21:30:00
Postat av: Pappa

Såg idag att bilderna var från helgen men antar att det var lika bra igår.

Svar: Haha ja det är fint och blått! Idag var det 32 grader om du vill veta ;) haha!
Tilda Alnervik

2013-11-07 @ 10:15:08
Postat av: Anonym

Hej! Jag måste bara få fråga en sak, kommer du stanna i Spanien över jul eller kommer du åka hem? Vet du hur andra som är där som åker med UHR gör? Jag ska förhoppningsvis åka nästa år, om jag kommer med dvs, och jag tycker att det känns jobbigt på något sätt att åka hem över julen. Dels vill jag väldigt gärna uppleva jultraditioner i ett annat land och sen så kommer det bli så jobbigt att säga hejdå en gång till till alla i Sverige... Vad tycker du? Och vet du varför många väljer att åka hem? Handlar det om att värdfamiljerna inte vill ha de där på julen eller är det bara för att möjligheten finns och därför gör man det?
Tack på förhand för svar!

Svar: Hej! Jag kommer stanna här i Spanien över jul. Jag tror precis som dig att om jag åker hem över julen så kommer det bli väldigt väldigt svårt att lämna allting igen. För det var faktiskt väldigt jobbigt för mig att lämna Sverige första gången, not gonna lie. Så nu när jag har kommit in i rutinerna här vill jag inte förstöra det genom att åka hem. Och som du säger; det är ju kul att uppleva lite andra traditioner. Visst älskar jag svensk jul men det är ju trots allt bara ett av alla år i mitt liv som bli annorlunda (än så länge i alla fall :)). Alla spanjorer här blir alldeles paffa när jag säger att jag inte ska åka hem. Men min största anledning till att stanna är för att jag tror jag skulle vilja stanna i Sverige om jag åkte dit.
Jag vet faktiskt inte hur de andra ska göra. Jag ska på en träff i Madrid med min organisation i november så jag kan fråga då. :)

Jag tror verkligen inte att det har med att värdfamiljerna inte vill ha en här över julen. Tror det att anledningen till att vissa åker hem helt enkelt är för att de saknar sin familj och sina vänner och när de får chansen att besöka dem så tar de den.

Herregud detta var otroligt rörigt svar och jag vet inte om du fick ut någonting överhuvudtaget ifrån det. Om du har fler frågor är det bara att fråga på! :)
Tilda Alnervik

2013-11-07 @ 14:16:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0